7 alapvető Chrome -bővítmény diákoknak 2020 -ban

7 alapvető Chrome -bővítmény diákoknak 2020 -ban

29 September 2021 0 Von admin

7 alapvető Chrome -bővítmény diákoknak 2020 -ban

Keressen 7 alapvető Chrome -bővítményt a diákok számára 2020 -ban. Fedezze fel a Grammarly -t, a Browser VPN -t, az Easy Bib -et, idézze ezt nekem, a Memorize, a Mercury -olvasó, a Strict Pomodoro, a Wolfram alpha és még sok más Google Chrome böngészőbővítményt a modern diákmunka elvégzéséhez.

Néhány éve a Google Chrome a legnépszerűbb webböngésző a diákok és szinte mindenki más körében. 2019 -ben, több mint 32% az internet -felhasználók közül a chrome -ot használták androidra, míg az asztali számítógéphez készült chrome -ot országmérfölddel vezette a többi böngésző.

Ennek egyik oka, hogy a króm annyira népszerű, a rendelkezésre álló bővítményekkel van összefüggésben. A felhasználók több millió, gyakran frissített „mini-alkalmazás” közül választhatnak, amelyek a böngészőben futnak, és amelyek sok mindent segítenek.

Korábban már írtunk a legjobb 2019 -es krómbővítményekről a diákok számára a termelékenység érdekében, és több mint 21 bővítményt kellett letölteni.

A nemrégiben említett 2020-as krómbővítményekkel azonban néhány divatos dolog, amit a chrome kiterjesztés segítségével megtehet: online jegyzetek készítése, dolgok memorizálása, nyelvtanának ellenőrzése és javítása, teendőlisták készítése és még sok más. Szó szerint több ezer króm kiterjesztés készült a diákok számára.

Azonban nem mindegyikre van szükség, sőt hasznos, ami azt illeti. Ezt szem előtt tartva, itt van 7 alapvető Chrome -bővítmény, amelyeket minden diáknak le kell töltenie és telepítenie ma:

1. Grammatikusan a krómhoz

Grammarly - a legjobb króm kiterjesztések redditLehet, hogy te vagy a legjobb esszéíró, vagy majdnem tökéletes íráskészséggel rendelkezel, de mindenki időnként, vagy mások számára, rendszeresen hibázik.

A Grammarly messze az egyik leghasznosabb Chrome -bővítmény a diákok és bárki más számára, aki rendszeresen ír. Íme néhány szolgáltatás, amelyet a Grammarly Google Chrome böngészőre történő telepítésekor kaphat:

  • Ellenőrzi az írásjelek hibáit
  • Intelligens stílusjavaslatokat ad az írás javításához
  • Nyelvtan- és szókincsjavaslat az Ön által írt műfaj, kontextus vagy közönség alapján
  • Rendelkezik robusztus plágiumellenőrzővel- a kiterjesztés összehasonlítja a szöveget a webes dokumentumok millióival, hogy ellenőrizze az esetleges plagizálást. Ez különösen fontos azoknak a diákoknak, akik tanulmányokat írnak.

Nyelvtanilag ingyenes vagy fizetett fiókkal érhető el. A prémium fiók több olyan funkciót tesz lehetővé, mint a továbbfejlesztett szókincsjavaslatok és a kontextusos visszajelzések, amelyek jelentősen javítanák az írott darabokat.

2. Böngésző VPN

VPN-Browser-Extension-for-Chrome

Az internet diákként való használata nem zár ki téged az interneten leselkedő számos számítógépes fenyegetés vagy adatvédelmi jog megsértése alól.

Éppen ellenkezőleg, számos eset történt az iskolákat célzó hackerek és a diákok mindenféle okból, mint például a hitelkártya -adatok ellopása, a diák webkamerák feltörése, többek között ijesztő dolgok.

Egy jó módja annak, hogy megvédje magát az interneten, ha telepíti a Chrome VPN beépülő modul.

Feltételezzük, hogy mindent tud arról, hogy mi a VPN és hogyan működik?

De miért van szüksége króm VPN beépülő modulra diákként? Íme néhány módja annak, hogy a diákok részesülhessenek a VPN -ből:

Online biztonság -A böngészőalapú VPN titkosított alagúton keresztül továbbítja a böngészőből kilépő vagy arra érkező adatokat. Ezzel privát böngészési adatait megvédi a kiberbűnözőktől és az online csalóktól.

Gondoljon úgy a VPN -szolgáltatásra, mint egy privát autópályára, amelyen keresztül továbbítja internetes adatait. A hitelkártya -információktól, a privát fotóktól az egyszerű böngészési adatokig bármi biztonságos „virtuális magánhálózaton” keresztül kerül továbbításra.

Magánélet-Szó szerint több száz adatbányászati ​​alkalmazás található, amelyek összegyűjtik az adatait, amikor bármilyen webhelyre belép. Míg egyesek valódi kereskedelmi szándékkal teszik ezt (személyre szabott hirdetések), mások rosszindulatú módon használhatják fel az adatait, vagy ami még rosszabb, továbbértékesítik harmadik fél adatkezelő cégeinek.

Böngészőalapú VPN telepítésével megakadályozhatja online adatvédelmi nyilvánvaló megsértését.

Korlátozott tartalom elérése– Földrajzi elhelyezkedésétől vagy az iskolai hálózat korlátozásaitól függően előfordulhat, hogy nem tud hozzáférni egyes internetes forrásokhoz.

Például néhány kutatási anyag általában földrajzilag blokkolt, és egyes országokban nem érhető el. A böngésző VPN -bővítményének használatával olyan tartalmakhoz férhet hozzá, amelyek a korlátozások miatt egyébként elérhetetlenné válnának.

Jegyzet: Bár lehet, hogy már telepített natív VPN -alkalmazást a számítógépére, tanácsos böngésző VPN -t hozzáadni kiterjesztésként.

Néha az operációs rendszer tűzfalszabályai vagy a hálózati beállítások befolyásolhatják a natív VPN -alkalmazás működését. Ha VPN -bővítményt használ a Chrome -on, ez további biztonságot nyújt.

Biztosítja, hogy minden internetes forgalom mindig magánhálózaton keresztül legyen irányítva.

Azt is elolvashatja, hogyan maradhat biztonságban az interneten, amikor az interneten böngészik a Chrome, a Safari, a Mozilla Firefox és bármely más böngésző használatával.

3. Easy Bib, idézd ezt nekem és mybib

Easy Bib, idézd ezt nekem és mybib -nek

Az egyik olyan feladat, amelyet rendszeresen elvégezhet diákként, az akadémiai feladatok elvégzése. A fenti kiterjesztések mindegyike segít abban, hogy helyesen formázott idézeteket hozzon létre papírjaihoz.

Csak keresse meg és telepítse bármelyiket a böngészőjébe, és az idézet létrehozása APA, MLA és bármilyen más formátumban egyszerű lesz.

Mindössze annyit kell tennie, hogy navigál a cikkhez vagy webhelyhez, amelyet használni szeretne a papíron, és kattintson az „idézet” gombra a megfelelő idézet létrehozásához. Ezenkívül ezek a kiterjesztések segítenek meggyőződni egy forrás hitelességéről, mielőtt azt papíron használná.

4. Jegyezze meg a Chrome számára

Memorizáljon a Chrome Internetes áruház bővítményekhez

A Memorize azoknak a diákoknak készült, akik több időt szeretnének tanulással tölteni, szemben az internet böngészésével és az időpazarlással. Ez egy okos kiterjesztés, amely elsőre egyszerűnek, sőt unalmasnak tűnhet, de nagyon hasznos.

Íme, hogyan Jegyezd meg működik: a kiterjesztési felületen kérdéssort ír be a válaszokkal, majd megjelenik a kérdések, amelyek lehetővé teszik, hogy válaszoljon rájuk, mielőtt továbblép.

Tekintse úgy, mint egy digitális memorizáló eszközt, amellyel a nehezen megjegyezhető válaszokat kaphatja az agyához.

5. Higanyolvasó

Higanyolvasó-10-diák-tesztelt-króm-kiterjesztések

Diákként szeretné elérni a webes tartalmat, amire szüksége van, és továbbléphet valami másra. Sajnos a legtöbb webhely nem úgy van felépítve, hogy megkönnyítse a gyors olvasást vagy böngészést.

Merkúr olvasó A chrome ügyes kiterjesztés, amellyel eltávolíthatja a weboldalon található összes zavaró tényezőt, és olvasható formátumban formázhatja a tartalmat.

A higanyolvasót használhatja bármely olyan webhelyen, amelyhez a Chrome -ban hozzáfér, hogy szépen formázott és tiszta weboldalt hozzon létre, amikor csak szöveget szeretne olvasni vagy böngészni.

Csak telepítse a bővítményt, és kattintson a böngésző tetején lévő ikonra a meglátogatott webhelyek formázásához.

6. Szigorú Pomodoro a Chrome -hoz

Szigorú Pomodoro-best-chrome-extensions-for-DevelopersA legtöbb diák zavaró tényezőkkel, halogatással és szervezettel küzd, amikor az iskolai feladatokról van szó. A Pomodoro technikát széles körben használják, hogy segítsenek azoknak, akik ilyen problémákkal küzdenek, ha munkát akarnak végezni.

Ez magában foglalja azt az időintervallumot, amelyen belül egy feladatot végre kell hajtani. Szigorú Pomodoro- króm kiterjesztés– egy digitális eszköz, amellyel megvalósíthatja ezt az időgazdálkodási technikát. Így működik:

  • Engedélyezi a 25 perces munkaidőzítőt, majd 5 perces szünetet
  • A kiterjesztés ezután blokkolja a zavaró weboldalakat, mint a Facebook, a Twitter, a Reddit, amíg a munkaidő le nem zárul.

Többé -kevésbé ezt kell tennie, ha egyedül hajtja végre a Pomodoro technikát, csak a kiterjesztés segít az aktuális feladatra összpontosítani.

Csak akkor kapcsolhatja ki az időzítőt, vagy nem férhet hozzá a blokkolt webhelyekhez, ha nem indítja újra a böngészőt.

7. Wolfram Alpha

Wolfram-alpha-chrome-extensions-download

Ez a kiterjesztés elengedhetetlen a kutatást végző hallgatók vagy azok számára, akik az interneten keresztül keresnek információt- szinte minden diák ott.

Volfram alfa lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy bármilyen elképzelhető témában szakértői ismereteket találjanak. Minden, amit a kiterjesztésen keresztül találnak, pontos és releváns lesz a témához, mivel szakértők, professzorok és más hallgatói kutatók által feltöltött hiteles adatbázisokból keresi a válaszokat.

Ajánlások:

Alsó vonal

A Chrome webáruházában rengeteg olyan bővítmény és alkalmazás található, amelyeket bárki, beleértve a diákokat is, hasznosnak vagy akár szórakoztatónak talál. Noha az itt felsorolt ​​bővítmények a nélkülözhetetlenek közé tartoznak, az igényektől függően sok más telepíthető diákként. Ügyeljen azonban arra, hogy a webbiztonságát mindig böngésző VPN használatával biztosítsa. Érezd jól magad!