A Google első helyezése fordítottan arányos a plágium arányával a blogban

A Google első helyezése fordítottan arányos a plágium arányával a blogban

30 September 2021 0 Von admin

A Google első helyezése fordítottan arányos a plágium arányával a blogban

Újra és újra hallottad, hogy ne legyen plagizált tartalmad, de nagyon kevesen mondják el, miért. Tudod, sok keresőoptimalizáló vagy SEO egyszerűen magyarázat nélkül azt mondja, hogy rossz.

De mit tesz, ha nem is biztos abban, hogy mi a plagizált tartalom, és még kevésbé, hogy mit kell tennie ellene, és hogyan befolyásolhatja a Google -on elért helyezését? Összeállítottuk tehát ezt a cikket, hogy elmondhassuk Önnek, hogy a Google első helyezése fordítottan arányos a blog plágiumarányával. Folytassa az olvasást, hogy megtudja, mi a plagizált tartalom, hogyan befolyásolhatja a keresőoptimalizálás, és hogyan ronthatja el a blogon a plágiumarány a Google rangsorban.

Az anyagok sokszorosítása az interneten aligha kerülhető el. A Google Matt Cutts becslése szerint a Google -ban található összes anyag 25-30% -a duplikált. A Google nem ismeri el az ismétlődő anyagokat spamként, de ki tudja szűrni az anyagokat, és kihagyhatja a tartalmat a keresési eredmények között.

Másrészt a plágium káros hatással lehet mind az ismétlődő, mind az eredeti tartalomra. A Google nem tud különbséget tenni a kettő között, és bizonyos esetekben büntetni fogja az eredeti tartalom tulajdonosát.

Plagizált tartalom versus Prepostseo Plagiarism

A keresőmotorok és a felhasználók értéknövelő teljesítménytartalmat keresnek. A plágium sorai azonban homályosak. Túl sokszor összehasonlítható kifejezések és parafrázisok tönkretehetik a SEO eredményeit, és összeomlaszthatják a kimaradt eredmények klasztereit.

Gyakran elkerülhetetlen az ismétlődő tartalom. Például a fenti táblák a cselekvésre ösztönzésről, a feltételekről, a felelősség kizárásáról és a marketinginformációkról. A hírek és a blogadatok és források listák formájában történő használata szintén rendben van. Prepostseo hatékony plágiumellenőrző a Seo bloggerek számára.

A bűnös webhelyek azonban törölhetők, ha nyilvánvaló másolási/beillesztési folyamatokat használnak sok területen. A Google sikeresen egyszerűsítette algoritmusait, és már nem olyan egyszerű elkerülni ezeket a műveleteket.

A plágium mértéke eltérő, és egyik sem bűncselekmény, de a legtöbb írási forma igazságtalan. A plágium lehet szándékos, de nem gyakran. Egyes írók öntudatlanul plagizálhatják munkájukat, a szokásos mondatok és szövegek használata és használata miatt.

A plágium következményei

A Google az elmúlt néhány évben megpróbálta kitalálni az ismétlődő anyagokat, amelyekre visszaterhelés vonatkozik, és sok felhasználót büntettek azért, mert ugyanazt a tartalmat a blogjaikban és más blogjaikban is megtalálják.

A Google büntetése komoly probléma, mivel azonnal befolyásolja a keresőmotor eredményeit, amikor a leendő ügyfelek az Önéhez hasonló webhelyeket keresnek. A tizedikre vagy akár az utolsóra is csökkenhet, ahelyett, hogy a Google keresés első helyén állna.

Még akkor is, ha eltávolítja a plagizált tartalmat, a Google nem oldja fel automatikusan a büntetést, ez katasztrofális lehet. Hónapokig kimaradhat a Google motorlistájából. Megengedheti magának ezt a webhelyének?

Ha plagizálod az anyagot, ellopod valakinek a fejlesztését, ami valahogy a legrosszabb módszer. Webhelye plagizálásra kerül, mert sérti a keresőoptimalizálási szabályokat, és negatívan befolyásolhatja a Google keresési eredményei szerinti rangsorolását.

Ha olyan anyagokat állít, amelyeket nem Ön hoz létre és nem másol más blogokból vagy webhelyekről, az súlyosan károsíthatja SEO -ját.

A plagizált tartalom fő következményei lehetnek:

  1. Nincs lehetőség a keresőmotor találati oldalának (SERP) rangsorában
  2. A webhely felfüggesztésének vagy kitiltásának esélyei
  3. Nincs esély a lehetőségekre az online üzletben

Sok webhelykezelő és blogger különféle plágiumellenőrzőket használ a plágium ellenőrzésére, hogy a közzététel előtt ellenőrizze és kijavítsa a plágiumot. A plágium sérti a szerzői jogi törvényeket is, és rendkívül illegális, nem etikus és rendkívül káros a weboldalra.

Minél több plágium van a blogjában, annál inkább negatív hatással lesz webhelyére. te

Tudomásul kell venni, hogy a Google első helyezése fordítottan arányos a plágium arányával a blogban.

A plagizált tartalom tönkreteszi a keresőmotor optimalizálását, mert az elfoglalt felhasználók nem nyitják meg webhelyét, ami végül a keresőmotorok rangsorának csökkenéséhez vezet.

Hogyan kell kezelni a plágiumot?

Sok webhelykezelő különböző módon kérdőjelezte meg egymást: „Hogyan befolyásolja a SEO -t és a Google rangsorolását a plagizált anyagok?” Tehát nem vagy egyedül, ha te is erre vagy kíváncsi. A tény azonban az, hogy a tartalom eltávolítása a legjobb módja annak, hogy elkerüljük a büntetés lehetőségét.

A címkék és az összes tartalom vizsgálata

Bár jó néhány szót és kifejezést megismételni, nem helyes, ha az egész szövegrészek azonosak. Szánjon időt arra, hogy ellenőrizze webhelye oldalait, és keressen plagizált tartalmakat, és hozzon létre egy listát azokról a területekről, amelyeken plagizálásellenes műveletet kell végrehajtania.

A 301 -es átirányítás használata

Bizonyos jeleket küldhet a Google -nak, hogy segítsen rendszerének feltérképezni a webhelyét. Például egy másik oldallal azonos tartalmú oldalon 301 -es átirányítást jelezhet ezekre az oldalakra.

A szindikált anyagok ellenőrzése a megfelelő webhelyről származik

Van -e szindikált anyaga a webhelyein, például sok webhelyről összegyűjtött cikk, vagy sajtóközlemény több online hírportálon? Ezt a tartalmat nem szabad büntetni, amíg a webhely, amelyen a tartalom található, jogos.

Győződjön meg arról, hogy tartalma nem rendelkezik plágiummal

Most már tudja, miért jelentenek ilyen problémákat a plagizált tartalmak, és milyen fájdalmas lehet eltávolítani őket, és győződjön meg róla, hogy megakadályozza a jövőben. A váratlan plágiummal kapcsolatos problémák megelőzése érdekében érdemes lehet minden anyagot plágiumellenőrzővel, például a Copyscape vagy a Duplichecker segítségével is működtetni.

Még jobb, ha blogot készít a webhelyéhez, hogy mindig új tartalmat hozzon létre. Bármilyen friss anyag jót tesz a webhelyének, és bár a plagizált anyagot nem távolítják el, vagy annak hatásai nem csökkennek, de ez jó bevált módszer webhelye számára.

Keresse meg azokat a webhelyeket, amelyek másolják a tartalmát

Ha úgy találja, hogy egy másik webhely plagizálta az anyagot, mielőbb lépjen közbe. Hajlandónak kell lennie megmutatni, hogy kezdetben rendelkezett olyan anyaggal, amely csökkenti a büntetés valószínűségét, és növeli az övékét. Azt hiheti, hogy nem érdemes aggódnia az elegendő kis webhelyek miatt, de a büntetés nem éri meg a kockázatot.

Következtetés

Végezetül arra a következtetésre juthatunk, hogy a keresőmotorok rangsorolásának javításához 100 % -ban plagizált ingyenes tartalmat kell használni az oldalon vagy a blogokon. Mivel az eredeti tartalom a blogjában elősegíti a Google első helyezését, a plagizált tartalom pedig negatívan befolyásolja a Google -on elfoglalt helyezésünket. Reméljük, hogy a fenti ajánlások segítenek abban, hogy plagizálás nélkül élhessen az interneten.