A legjobb ingyenes PDF eszközök Windows és Mac rendszerekhez

A legjobb ingyenes PDF eszközök Windows és Mac rendszerekhez

30 September 2021 0 Von admin

A legjobb ingyenes PDF eszközök Windows és Mac rendszerekhez

A legjobb PDF -szerkesztő Windows és Mac rendszerekhez – Szerencsére ingyenes PDF -alkalmazásokkal rendelkezünk, amelyek megtekinthetik, szerkeszthetik a PDF -ben lévő szöveget, és könnyen hozzáadhatják a digitális aláírást PDF -ben.

Manapság a legmodernebb PDF-alkalmazások, amelyek mindent egyben kínálnak, lehetővé teszik, hogy mindent megtegyen a dokumentumaival, de sokba kerülhet.

Az előző cikkben már megbeszéltük Önnel, hogyan lehet Adobe PDF és Sumatra PDF olvasókat készíteni az utoljára megnyitott fájlok visszaállítására

A Fanman Show ajánlás

A legjobb PDF fájlmegosztó webhelyek listája a PDF online közzétételéhez

Ha Ön egyike azoknak, akik pénzt akarnak megtakarítani fontosabb befektetésekre, akkor foglalkoznia kell az ingyenes alternatívákkal. Sok olyan eszköz létezik, amelyek sokféle lehetőséget kínálnak, és ígéretes eredményeket hoznak. A probléma az, hogy az ingyenes eszközökben nincs minden. Ebből a célból több különböző eszközt kell összegyűjtenie ahhoz, hogy minden lehetősége legyen.

Ebben a cikkben a mindkettőre alkalmas alkalmazásokról fogunk beszélni ablakok és Mac felhasználók.

PDF -ek megtekintése

Windows felhasználóknak nagyon ajánljuk a SzumátraPDF vagy Soda PDF.

Mindkét alkalmazás könnyű megoldást kínál, amely jobban teljesít, mint az Adobe terméke. Mindkettő megfelelő renderelési minőséget biztosít még lassú eszközökön is.

Nem csak, hogy megtekintésre alkalmasak, hanem számos olyan funkciót kínálnak, mint az e-aláírás, jegyzetelés, szerkesztés, egyesítés és így tovább.

Másrészt a Mac-felhasználók rendelkeznek a Preview nevű beépített alkalmazással, amely gyors PDF-megtekintőként szolgál. Ha azonban a PDF -ek a mindennapi élet részét képezik, érdemes frissíteni valami kifinomultabbra, mint a Skim.

Kezdetben csak tudományos cikkek megtekintésére hozták létre. Napjainkban könnyű és könnyen használható PDF-megjelenítővé vált, amelyet sok Mac-felhasználó előnyben részesít.

PDF -ek jegyzetelése és szerkesztése

Olyan alkalmazást keres, amely lehetővé teszi a PDF -fájlokkal való munkát, de számos szerkesztési eszközzel rendelkezik? Akkor a PDF-XChange Editor lehet a megfelelő választás az Ön számára.

Az egyetlen hátránya az, hogy ha fel szeretné oldani az összes funkciót, akkor frissítenie kell a Pro verzióra. Abban az esetben, ha nem örül az ingyenes lehetőségeknek, akkor érdemes ellenőrizni a Soda PDF ingyenes webes verzióját a webhelyén.

A Mac felhasználóknak ismét az alapértelmezett Előnézet alkalmazásra kell támaszkodniuk a dokumentumok jegyzeteléséhez és kitöltéséhez. Nem találtunk megbízható és ingyenes eszközöket a dokumentumok szerkesztésére, de ez azt jelenti, hogy nem kell külön alkalmazásokat letöltenie és az integrált alkalmazást használnia.

Az Előnézet alkalmazás segítségével jegyzeteket adhat hozzá, alakzatokat rajzolhat, szövegeket kiemelhet, és űrlapokat vagy jelölőnégyzeteket tölthet ki.

Dokumentumok aláírása

szóda PDF digitális aláírásNaponta foglalkozik dokumentumokkal? Ezután szüksége lesz egy professzionális alkalmazásra, amely lehetővé teszi azok biztonságos aláírását. Mac és Windows felhasználóknak egyaránt a Foxit Reader vagy a Soda PDF ingyenes verzióját ajánljuk.

A Foxit Reader segítségével kézzel rajzolt aláírásokat és e-jeleket is hozzáadhat. Ezenkívül rendelkezik egy érvényesítési funkcióval, amely háttér -ellenőrzést végez, hogy a dokumentum a legújabb ISO szabványokat használja -e. Ez biztosítja, hogy a dokumentum bármilyen eszközön használható legyen. Van egy időbélyegző funkció is, amely megmutatja, hogy az aláírásokat mikor helyezték el a fájlban.

Végső szavak

Annak ellenére, hogy a fizetős alkalmazások teljes körű megoldást nyújtanak, még mindig sok eszköz kínál ugyanazt. Mindössze annyit kell tennie, hogy kipróbálja őket, és a legjobb tulajdonságait használja a javára.

Mik a kedvenceid PDF eszközök és kihagytunk valami fontosat? Kérjük, ossza meg velünk most!