Miért lesz olyan gyors a Phablet technológia, mint az okostelefonos technológia?

Miért lesz olyan gyors a Phablet technológia, mint az okostelefonos technológia?

7 Juli 2017 0 Von admin

Nem is olyan régen az okostelefonok és táblagép társaik uralták a mobil világot a mobilfogyasztók körében. A képernyőméretük tette őket annyira megkülönböztethetővé egymástól, és kommunikációs szempontból az okostelefonok forradalmasítani akarták a piacot. A táblagépek kihívást jelentettek ezeknek a kisebb notebook számítógépeknek, mivel sokkal könnyebb és kompaktabb a használatuk!

De az idő múlásával a fogyasztók szokásai, igényei és vágyai változnak. És azok az idők, amikor az emberek több különböző eszközt birtokolnak saját igényeik kielégítésére, már régen elmúltak! Jelenleg az a lényeg, hogy mindent összehangoljunk, hogy egy eszköz mindent megtegyen. És ez a konvergáló szükséglet késztette egyes mobilgyártókat arra, hogy olyan eszközzel álljanak elő, amely mindkét világ legjavát nyújtja, a telefon és a táblagép legjobbjaival. Egy phablet!

A piacon most megjelenő legfrissebb adatok azt mutatják, hogy a phabletek gyorsan túl vannak a tabletta megrendelések felvételén! Például 2017 -ben eddig több mint 25 millió tabletta volt eladva Ázsiában, de csak 12 millió tabletta. Ez azt mutatja, hogy a phabletek gyorsan egyre népszerűbbek, mint valaha a táblagépek, és ezek a számok várhatóan még tovább fognak emelkedni az elkövetkező néhány évben.

Ugyanez vonatkozik a táblázatokra és a notebookokra is. Több mint 12 millió notebookot szállítottak. És a phablettek népszerűsége mindezek miatt egy kérdést teszünk fel. Hogyan érinti majd az Apple és a Samsung mobiltechnológiai óriásait a phablettek iránti keresletnövekedés, és látni fogjuk, hogy néhány új phablettervet bocsátanak a piacra? Phabletek, amelyek arra szolgálnak, hogy okostelefonok és táblagépek legyenek egyetlen eszközben, amely mindkét célra használható.

Ami a Samsungot illeti, úgyis phablettákat és táblagépeket gyártanak. Olyan sokrétű mobileszközöket tartanak fenn, hogy ha valaki nem szereti az egyik modellt, általában van egy számláló alkatrész vagy egy másik verzió, amely jobban érdekelheti őket. Vegyük például az új Galaxy Mega 6.3 -at. Eddig azt láttuk, hogy a mobil fogyasztók nagyon elégedettek ezzel az eszközzel és a Samsung által kínált különböző méretekkel.

De ez egy egészen más történet az Apple számára, akik még nem merészkedtek teljesen a phablet világába, és még nem fogadják el teljesen a phablet kultúrát és trendet. Továbbra is okostelefonokat vagy táblagépeket gyártanak, és még nem bocsátották ki a phabletnek nevezett mobilpiacot és a mobilfogyasztókat. Valószínűleg erre még várnunk kell egy darabig, de nem kell meglepődnünk, amikor megteszik.

Egy dolog biztos most és a belátható jövőben. Itt a Phablet technológia. Bár igazából sosem volt messze. A phabletek alapvetően olyan telefonok, amelyek túl nagyok ahhoz, hogy telefonok legyenek, és táblagépek, amelyek nem elég nagyok ahhoz, hogy táblagéppé váljanak. Így születik meg a phablet. Így a legtöbb új technológiához hasonlóan a mobil fogyasztói piac is ugyanolyan jól veszi fel ezt az új technológiát, mint az okostelefonokat és táblagépeket.