PrepAway Cisco 300-320 vizsga Részletek Célok és előkészítési útmutató

PrepAway Cisco 300-320 vizsga Részletek Célok és előkészítési útmutató

30 September 2021 0 Von admin

Cisco 300-320 vizsgafelkészítési útmutató

A Cisco hitelesítő adatok a világ egyik legkeresettebb tanúsítványai. Ha valóban érdekli a karrier építése az informatika területén, akkor mindenképpen szüksége van egy vagy két tanúsítvány megszerzésére ettől az eladótól.

Más szóval, függetlenül attól, hogy új vagy az iparágban, és a belépő szintről kell kiindulnod, vagy már tapasztalt szakember vagy, akinek frissítenie kell a képesítéseket, biztos lehetsz benne, hogy mindig van egy tanúsítási út, amelyet követhetsz PrepAway.

A Cisco tanúsítási program egyik legjobb tanúsítványa a CCDP (Cisco Certified Design Professional). Ez egy nagyon áhított megbízólevél, és sok szakember szeretné ezt elérni. A minősítés megszerzéséhez három különböző vizsgát kell letennie: Cisco 300-101, Cisco 300-115 és Cisco 300-320. Ez az útmutató az utolsó tanúsítási tesztre összpontosít: Cisco 300-320 ARCH.

Cisco 300-320 vizsga: részletek

A Cisco 300-320 ARCH, a Cisco hálózati szolgáltatási architektúrák tervezése 60-70 kérdésből áll, és a jelölteknek összesen 75 percük van a kitöltésre, ami azt jelenti, hogy minden kérdésnél valamivel több mint egy perced van. Ebből az következik, hogy a diákoknak jól fel kell készülniük a vizsga előtt, hogy elkerüljék a kudarcot. A teszt során különböző típusú kérdésekre számíthat. Néhány kérdés, amellyel találkozhat, többek között feleletválasztós, többszörös vagy egyszeri válaszokkal, húzással és üresen kitöltve, szimbólumokkal, tesztelésekkel és szimulációkkal.

A vizsga célja annak mérése, hogy mennyire képes kezelni a tervezési és hálózati technológiákkal kapcsolatos legújabb fejlesztéseket. Ide tartoznak a WAN technológiák, a vállalati L2 és L3 infrastruktúra, az adatközpontok integrálása, a hálózati biztonság és a hálózati szolgáltatások. Vannak konkrét tartalmak, amelyeket a tanúsító tesztre pályázóknak el kell sajátítaniuk, és kompetenciákat kell szerezniük. Az, hogy vizsgázóként képes erre, végső soron biztosítja a sikereket a Cisco 300-320 ARCH-ban.

Cisco 300-320 vizsga: Célok

A Cisco 300-320 minősítő vizsga célja a vizsgajelöltek bizonyos készségeinek értékelése. Ezek a képességek beépülnek a vizsgatémákba és altémákba. A diákok kötelesek végigmenni a témákon, és erős megértést fejleszteni, mielőtt megpróbálják a tesztet. Ezeket a témákat az alábbiakban emeljük ki:

  • Fejlett vállalati campus hálózatok
  • Speciális címzési és útválasztási megoldások vállalati hálózatokhoz
  • Vállalati adatközpont integráció
  • WAN -ok vállalati hálózatokhoz
  • Hálózati szolgáltatások
  • Biztonsági szolgáltatások

Fontos megjegyezni, hogy ezek alapvetően irányelvek, amelyek valószínűleg szerepelnek a minősítő vizsgán. Lehet, hogy más témákkal is találkozhat a teszt során. Ezért más olyan tartalmi területeket kell tanulmányoznia, amelyek kapcsolódnak a fent kiemelt célokhoz. Számos platformot találhat a vizsgaelőkészítő eszközökhöz és az egyik legnépszerűbb webhely a PrepAway. Ez a webhely az erőforrások széles skáláját kínálja, amelyek nagy segítséget nyújtanak a 300-320 teszt elvégzéséhez.

Cisco 300-320 vizsga: előkészítési folyamat

Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre a 300-320 vizsgára való felkészüléshez. A Cisco javasol néhány tanfolyamot a jelöltek sikerességének javítására, beleértve a Cisco Network Service Architecture v3.0 fejlesztését. Érdemes megfontolni az osztálytermi képzést is, amelyet a Cisco felhatalmazott tanulási partnerei biztosítanak szerte a világon.

Az osztálytermi képzés lefedi az oktató által vezetett órákat megbízható és jó hírű Cisco partnerek által. Ezzel a felkészülési formával a diákok egy-egy interakcióba lépnek az oktatóval, és bármilyen kérdést feltehetnek a tanúsító teszttel kapcsolatban. Lehetőség van arra is, hogy kapcsolatba lépjen más hasonló gondolkodású szakemberekkel, akik segíthetnek a vizsgafolyamat lebonyolításában.

Választhatja az e-learning opciót is, amely rugalmas tanulási lehetőséget biztosít. Ez egy önálló tempójú képzési lehetőség, amelyet Ön kényelmesen felfedezhet. Az e-learning képzéshez számos olyan tananyag is tartozik, amelyeket önálló tanulási ideje alatt is elvégezhet. A Cisco a laboratóriumi környezeteket is kínálja, hogy a jelentkezőket a vizsga tartalmának gyakorlati ismereteivel lássa el. A tanúsítási oldalon felfedezheti a Cisco által biztosított laboratóriumi környezetekre mutató linkeket.

A gyakorlati kérdések is szerves részét képezik a vizsgafelkészítési folyamatnak. Képesnek kell lennie arra, hogy értékelje a tesztre való felkészültségét, és nincs jobb módja ennek eléréséhez, mint például egy sor gyakorlati vizsgakérdés. A PrepAway tökéletes platformot kínál a valódi gyakorlati kérdések feltárásához. A Cisco 300-320 készülékre való felkészüléshez megtekintheti az oldalon elérhető vizsgalerakókat is. Ezenkívül érdemes csatlakozni egy tanulmányi csoporthoz, hogy több betekintést nyerjen a minősítő vizsgafolyamatba. Csatlakozhat egy CCDP vizsgálati csoporthoz, és más tesztfelvevőkkel együtt csapatként dolgozhat, hogy felkészüljön a Cisco 300-320 vizsgára.

Különféle erőforrás -platformok érhetők el a vizsga képzési eszközeivel. Fontos azonban megemlíteni, hogy körültekintően kell eljárni a felfedezni kívánt webhely kiválasztásakor. Biztosítania kell, hogy a webhely jó hírű legyen, és jó véleményeket kapjon a világ minden tájáról. Határozottan nem szeretné elvesztegetni az idejét egy olyan platformon, amely nem kínál semmit.

Következtetés

A 300-320 teszt tényleges írásakor az első dolog, amit regisztrálnia kell a vizsga adminisztrátoránál-Pearson VUE. A tanúsítási teszt regisztrálásához és ütemezéséhez köteles megfizetni a díjat. Fontos megjegyezni, hogy ez a díj csak egy vizsgára érvényes. Ez azt jelenti, hogy ha nem teljesíti a regisztrált és kifizetett tesztet, akkor újra kell írnia, és új díjat kell fizetnie ahhoz, hogy újra elvégezze. Ennek elkerülése érdekében erősen ajánlott megfelelően felkészülni a vizsgára, mielőtt megpróbálja.