A Spotify lejátszása: 8 lépés a Spotify -adatfolyamok legális növeléséhez

5 Oktober 2021 0 Von admin

Íme néhány módja a Spotify -lejátszásoknak, ez segít abban, hogy további játékokat szerezzen a Spotify -on.

1. Készítsen nagy zenét.
2. Ellenőrizze.
3. Gyakori lejátszási lista frissítések.
4. Ossza meg előrehaladását.
5. Hozza ki a legtöbbet a közösségi médiából.
6. Szerezzen professzionális művészfotókat.
7. Hozzon létre egy Spotify lejátszási listát.
8. Adjon hozzá egy „Követés” gombot a webhelyén.

1. Készítsen nagy zenét.

A zenének hallgathatónak és újrahallgathatónak kell lennie. Mert tudod, ha senki nem közvetíti a zenéidet a Spotify -on, akkor nem fogsz olyan jól teljesíteni.

Ez a lépés évekig is eltarthat. De itt van néhány gyors tipp az induláshoz:

  • Próbáljon egyre jobb lenni a dalszerzésben
  • Légy együtt olyan zenészekkel, akik jobbak nálad, hogy inspiráljanak a fejlődésre
  • Mester a hangszer
  • Szerezzen megfelelő felvevőberendezést
  • Kerülje a kezdő gyártó gyakori hibáit
  • Béreljen fel szakembert zenéjének keverésére/elsajátítására, vagy tanulja meg saját maga csinálni

2. Ellenőrizze.

Annak érdekében, hogy jobban növelje esélyeit a lejátszási listákra, ellenőrizze profilját Spotify. Ezt megteheti a Spotify for Artists irányítópultján keresztül, amely automatikusan megkapja az ellenőrzött csekket az előadó oldalán. Így több testreszabási funkcióhoz is hozzáférhet.


3. Gyakori lejátszási lista frissítések.

A Spotify -követők számának növeléséhez elengedhetetlen gyakorlat a lejátszási listák gyakori frissítése. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy frissítő megjelenést kölcsönözhessen, és folyamatosan frissítse a zenét a Spotify hallgatók számára. Ezzel a technikával egy lépéssel előrébb jár a műfaj csúcsán. Rajongói és hallgatói tarthatnak valamit, és várják a további frissítéseket. Fiókja soha nem lehet üres; törekedjen arra, hogy legalább 12 lejátszási lista álljon nyilvános megtekintésre. Ha folyamatosan frissíti a lejátszási listákat új számokkal, a rajongói valószínűleg komolyan veszik Önt. Minden alkalommal, amikor ez megtörténik, megjelenik a frissítés, amely értesítést küld a rajongóknak.


4. Ossza meg előrehaladását.

Szerencsésnek kell lennie, hogy a kurátorok vagy az egyik legnépszerűbb lejátszási listán szerepeljenek Spotify szerkesztők, ossza meg az előrehaladást követőivel! Ezt követheti, ha közzétesz egy szponzorált közösségi média bejegyzést azzal a céllal, hogy több embert érjen el. A végeredmény sokkolhat.

Ha tovább szeretné növelni a dalok lejátszását a Spotify -on, akkor megteheti Spotify Plays vásárlása. Mert ez segít abban, hogy jobban növekedjen a Spotify -játékait.


5. Hozza ki a legtöbbet a közösségi médiából.

Irányítsa a meglévő rajongótáborát Facebook, Twitter, Instagram, és az e -mail adatbázisát, hogy forgalmat irányítson a zenéihez a Spotify -on. Ezen kívül több csoport is működik Facebook ahol az emberek megosztják saját zenéjüket és visszajelzést adnak másoknak. Ön is használhatja Soundcloud hogy közvetlenül a Spotify felé irányítsa a forgalmat.

Több közösségi médiaprofil futtatása ijesztő feladatnak tűnhet, de számos online eszköz használható a közösségi média tartalmának előre ütemezéséhez és a fiókok minimális erőfeszítéssel történő bővítéséhez. Nézze meg a közösségi média kezelésének legnépszerűbb ajánlatait itt.


6. Szerezzen professzionális művészfotókat.

Vizuális világban élünk, jobban, mint valaha. Instagram és Youtube megváltozott a kapcsolatunk az általunk kedvelt művészekkel. Amikor valaki először hallja a zenéjét, tudni akarja, hogy néz ki. Bár az iPhone kamerák javulnak, a professzionális előadófotók megjelenítése a Spotify Artist profiljában elválaszt minden más lustától SoundCloud művész. A Group82Music.com olyan szolgáltatást kínál, ahol helyi fotósokat keresünk, bérelünk és foglalunk le Önnek.


7. Hozzon létre egy Spotify lejátszási listát.

A legalapvetőbb feladatok, amelyeket el szeretne sajátítani Spotify a lejátszási lista létrehozásának módja, de a lejátszási lista létrehozása eltérő a prémium és a hirdetésekkel támogatott felhasználók számára, ezért itt van egy lépésről lépésre szóló útmutató a kezdéshez.


8. Adjon hozzá egy „Követés” gombot a webhelyén.

Ha van blogja vagy bármely oldala más közösségi médiában, helyezze el a Követés gomb widgetet a látogatók könnyen követhetik Önt a Spotify -on egyetlen kattintással. Te is beágyaz egy lejátszási listát a webhelyére a követés gomb mellett is!

Ha nincs blogja vagy közösségi oldala a zenéinek népszerűsítésére, javaslom, hogy kérjen segítséget a szakmai aki szakértő a valódi követők szállításában a világ minden tájáról.

Spotify Plays vásárlása