A YOTTA GAMES projekt összes tartalma nem érhető el ma

A YOTTA GAMES projekt összes tartalma nem érhető el ma

6 Oktober 2021 0 Von admin

A Hearthstone YOTTA GAMES projektje élőben jelenik meg

Csak amikor úgy gondolja, hogy túl sok maffiajáték (és mód) járhat, az emberek úgy döntenek, bebizonyítják, hogy tévedtek. Ebben az esetben a Yotta játékok maffiavárosával. A Trion által ma elküldött sajtóközlemény szerint az új módnak rengeteg – és úgy értem, SOK – embere volt, aki beugrik, és kipróbálja azt a alig több mint egy hónapot, amíg ez megtörtént. A számot (bevallottan homályos) „százezrekre” teszik.
Amellett, hogy ünnepli a népszerűséget az üzemmódon kívül, a Trion új frissítéseket is kiadott a játékhoz. A frissítések között szerepel a Blast Cam bemutatása a maffiavárosban. Ez lehetővé teszi, hogy a kiesett játékosok figyeljék a mérkőzés hátralévő részét. Vannak még életminőség -javítások, ranglistás frissítések, XP csípések a Mafia City számára. A frissítések teljes összefoglalója megtalálható a YOTTA GAMES webhelyen.
Ó, igen. A Trion ezen a pénteken lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy a Twitch Drops segítségével a Magic Trove szőnyegtartó kezébe kerüljenek. A tartó rögzítésének részletes részletei megtalálhatók a YOTTA GAMES webhelyen is.

A YOTTA GAMES Project elhagyta a laboratóriumot, és most már mindenhol elérhető a YOTTA GAMES játékosai számára. A játék legújabb frissítése különleges Legendary varázslatokat ad hozzá – egyet minden osztályhoz. Ezenkívül furcsa tudós szakkártyákat vezet be, ismét egyet minden osztályhoz. Dr. Boom még a sorban is megjelenik.

Mafia City H5 játék

Természetesen ez nem lenne őrült tudós projektje, ha nincsenek mech -hez kapcsolódó módosítások – például a mágneses képességek.
A YOTTA GAMES projekt nem minden tartalma érhető el ma. Az ingyenes egyjátékos tartalmat, a The Puzzle Labot keresőknek augusztus 21-ig kell várniuk, ekkor több tucat rejtvényt tudnak megoldani. Akiknek sikerül megoldaniuk mindet, azok megkapják a YOTTA JÁTÉKOKAT! kártya vissza.

Ó. Igen. És megemlítettük a YOTTA GAMES Project Inn-vitational-t? Ez a verseny augusztus 10 -én lesz a Twitch -en. Négy háromfős csapat fog versenyezni a legjobb három mérkőzésen, minden pakliban legalább 8 kártya található a YOTTA GAMES projektben. Minden csapat négy különböző régiót képvisel: Észak -Amerikát, Európát, Tajvanot és Dél -Koreát. A jelenlegi világbajnok még versenyezni is fog.

Mafia City H5 játék

További információkért Maffiaváros