Az AdSense átutalásának nyomon követése – Nemzetközi átutalás nem érkezett

Az AdSense átutalásának nyomon követése – Nemzetközi átutalás nem érkezett

29 September 2021 0 Von admin

Kövesse nyomon az AdSense átutalásos fizetéseit

Gyors módja annak nyomon követheti az AdSense átutalásos befizetéseit és AdSense banki átutalási hibaelhárító. Kattintson a megoldáshoz nemzetközi átutalás nem érkezett meg.

Elérted a A Google AdSense küszöbértéke 100 USD vagy több, és a Google AdSense fizetéshez alkalmazásra került, de még mindig nem kapta meg a bankjában.

Lehet, hogy szeretné nyomon követheti az AdSense átutalásos befizetéseit és te is találsz AdSense banki átutalási hibaelhárító.

Jó helyen jársz.

korábbi cikkeinkben tárgyaltunk „Hogyan fogadhatunk AdSense -kifizetéseket Pakisztánban a Western Union és az elektronikus átutalás útján”, és hogyan növelhetjük az AdSense bevételeit?

Találd meg Teljes útmutató lépésről lépésre a Google AdSense számára kezdőknek és haladóknak itt

De ma a FanMan Show a módszerről fog beszélni nyomon követheti a Google AdSense átutalásos fizetéseit és jelentse a Google -nak és bankjának.

A Google frissítette AdSense fizetési rendszerét, amely „banki átutalás” a világ minden tájáról, köztük Pakisztánból, Indiából, az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból és más országokból érkező megjelenítői számára. Most már nem kell a Google AdSense csekket a bankpultjánál töltenie, és hosszú sorban kell állnia a készpénz beváltásához.

Az Google átutalás olyan egyszerűvé tette, hogy bemehet a bankjába, és zökkenőmentesen feldolgozhatja az AdSense által kapott kifizetéseket.

Mivel azonban a Google elektronikus átutalási kiadói még mindig problémákkal szembesülnek, és annyi ping -et kaptunk a TheFanmanShow közösségi oldalain hogyan követheti nyomon az AdSense átutalásos befizetéseit!

Rengeteg panasz érkezett hozzánk Az AdSense kifizetése nem történt meg, elutasított elektronikus átutalás és az AdSense hiányzó csekkjei stb.

Most az a kérdés nyomon tudja követni az átutalást?

Egyszerűen a válasz igen!

Az A Google AdSense -ből hiányoznak a csekkek a futárszolgálattól megtudhatja, hogy a többi helyzet még mindig vitatható.

Maradjunk ennél a témánál hogyan követheti nyomon az AdSense átutalásos befizetéseit

Próbáld ki ezeket is:

Hogyan lehet nyomon követni az AdSense átutalásos fizetéseit?

Az elektronikus átutalási hajsza nyomon követéséhez korábban tárgyaltunk, hogy a panaszok AdSense fizetés nem érkezett átutalással valójában nem érte el a bankjukat, és a Google sem adta ki.

Csak azt hiszik, vagy önjósoltak, hogy a Google elküldte az AdSense-fizetést, és naponta bolyongnak a bankszámlájukon.

Amikor segítséget kértem a problémától, amikor bejelentkeztem sok fiókjukba, a következő problémákat láttam;

  • Néhányuk rossz információkat adott meg, amelyek nem egyeznek a bankszámlaadataikkal.
  • Néhányuk nem érte el a minimális kifizetést vagy a küszöböt
  • Néhányan közülük még mindig nem állították be az AdSense átutalási módját

Kezdjük tehát a átutalási hibaelhárítás

A hiányzó AdSense átutalás hibaelhárításának legjobb módjai

Kezdjük az alapvető módszerekkel a hiányzó AdSense átutalási hibaelhárításhoz, hogy azok az olvasók, akik nem ismerik az alapvető problémákat, tudatosítsák ezeket a problémákat és azok megoldásait.

Kezdjük tehát az alapvető hibaelhárítási tippekkel:

1. Jelentkezzen be Google AdSense -fiókjába, és készítsen ellenőrző listát, vagy hozzáadott egy Google -átutalási fizetési módot, vagy sem. Ha még nem aktiválta, akkor kövesse az alábbi lépéseket az átutalás beállításához fiókjában:

adsense átutalási hibaelhárítás

2. Most beszéljünk a banki adatokról. Lehet, hogy ellenőriznie kell, hogy megadta -e a megfelelő banki adatokat, vagy sem.

Az is lehetséges, hogy több bankszámlája van, és rossz bankszámlát választ az átutaláshoz, amely nem nyújt lehetőséget az ilyen típusú nemzetközi tranzakciókhoz.

A bankválasztás során kétszer biztosnak kell lennie, mert miután hozzáadott egy fizetési módot, nem tudja módosítani vagy áttekinteni a megadott adatokat.

Csak a kiválasztott bankszámla utolsó 4 számjegye látható.

hogyan lehet nyomon követni az elektronikus átutalással történő fizetést az Adsense segítségével

3. Tegyük fel, hogy ha a Google AdSense elektronikus fizetési módban megadott bankszámlaszámban látható utolsó négy számjegy nem egyezik a bankszámlaszámával, akkor gyorsan távolítsa el az adott fizetési módot, és adjon hozzá egy új fizetési módot a helyes adatokkal.

nyomon követheti a Google Adsense fizetési indiáját4. A következő lépésben ellenőriznie kell fizetési előzményeit 21 közöttutca és 25th minden hónapban, a Google fizetési szabályzatának megfelelően (lásd az alábbi ábrát)

Google AdSense fizetési irányelvek

5. De ha még mindig nem ellenőrizte jelenlegi egyenlegét Google AdSense -fiókjában, akkor keresse meg, és ellenőrizze, hogy elérte -e a fizetési küszöböt, vagy sem (100 USD).

Tehát, ha még mindig nem érte el az összeg minimális küszöbértékét, akkor nem adhat hozzá fizetési módot, és nem vonhat le összeget.

adsense fizetés nem érkezett Indiában

6. Tudnia kell, hogy ha még mindig nem érte el a minimális küszöböt, akkor nem adhat hozzá fizetési módot a Google 2017. évi módosított irányelveinek megfelelően, és a hozzáadási fizetési mód jelenleg nem látható. Automatikusan látható vagy „BE” lesz, ha eléri a 100 USD -t.

7. Tegyük fel, hogy ha a fizetési előzmények azt mutatják, hogy az AdSense kifizetést már kiállították, akkor legalább 5 munkanapot kell várnia.

Vannak olyan bankok is, amelyek nem foglalkoznak elektronikus átutalással, de más bankokat is bevonnak az ilyen lehetőség igénybevételébe, mivel nem nemzetközileg gyökereznek.

Ha megadta az ilyen bankok számlaszámát a Google AdSense átutalásos fizetésében, akkor a fizetési folyamat befejezése akár 10 vagy több munkanapot is igénybe vehet.

8. Ha azonban olyan intelligens bankot választott, amely közvetlenül foglalkozik az átutalással, és még mindig nem kapta meg az összeget 5 munkanapon belül, akkor forduljon a bankhoz, és beszélje meg ügyét az ésszerű hatósággal a fizetés teljesítése érdekében.

Valójában fennáll annak az esélye, hogy a bank valamilyen kézi folyamatban vett részt a fizetés fogadásában.

Az ilyen külföldi kifizetések miatt először a legtöbb bank előzetes vizsgálatot végez a számlatulajdonosról és a fizetés jellegéről. Tehát amíg meg nem kapják a megfelelő információkat, visszatartják a kifizetéseket.

Tehát menjen a Branch Manager kabinjába, és beszélje meg vele az ügyét, és küldje el, hogy ellenőrizze külföldi átutalási részlegét az Ön számára felfüggesztett kifizetésekről.

9. Annak ellenére, hogy mindent megtett, még mindig nem sikerült nyomon követnie az AdSense átutalásos befizetéseit, majd kérje meg a Google -t, hogy adja ki újra a kifizetéseket, hogy megszüntesse ezt a problémát.

Végső szavak

Itt mindenről van szó hogyan kell nyomon követni az AdSense átutalásos befizetéseit és az AdSense banki átutalással kapcsolatos hibaelhárító. Megoldottuk a nem fogadott nemzetközi átutalással kapcsolatos problémákat is.

Ossza meg ezt a cikket „Nyomon követni az átutalási üldözést” más bloggerekkel és AdSense megjelenítőkkel a közösségi oldalakon.