Hogyan hozzunk létre mikro-niche webhelyet, és kezdjünk pénzt keresni az első naptól

Hogyan hozzunk létre mikro-niche webhelyet, és kezdjünk pénzt keresni az első naptól

30 September 2021 0 Von admin

Hozzon létre egy mikro-niche webhelyet, és kezdjen pénzt keresni az első naptól

Tanuld meg, hogyan tudod Hozzon létre egy mikro-niche webhelyet a Google AdSense számára és pénzt keresni a blogolással? Ön is több száz dollárt kereshet Micro Niche webhelyeivel

Hogyan lehet pénzt keresni a Google AdSense segítségével?

A Fanman Show lépésről lépésre létrehozta a folyamatot, és elmagyarázta az információkat, hogy miként hozhat létre webhelyet az AdSense számára a mikro-niche-webhelyek példáival, amelyek több száz dollárt keresnek egy hónap alatt.

A cikk tartalmazza: „Mi az a niche blog?” „Mikro-résszel rendelkező webhely”, „pénzt kereshet a blogolással”, „pénzt kereshet online” és „az első tíz tartalomíró webhely”.

Az interneten számos lehetőség áll rendelkezésre, hogy kevesebb erőfeszítéssel pénzt keressen. Valójában az okos dolgozók élhetnek ezekkel a lehetőségekkel Micro-Niche Blog készítése.

A mikro-résszel rendelkező webhely rövid időn belül pénzt kereshet. Ebben a cikkben lépésről lépésre ismertetjük az AdSense webhely létrehozására vonatkozó információkat.

A lépéseket a mikro-niche webhelyek példáival magyarázom, amelyek több száz dollárt keresnek egy hónap alatt.

Ez az egész tervrajz mikro niche blog létrehozása biztosan elvezeti Önt bármilyen típusú niche blog létrehozásához. Ezért légy óvatos, miközben ezt a lépésről lépésre szóló információt olvassa.

Először is fel kell vennie egy olyan rést, amelyet szívesen olvas és ír. És ne aggódjon, ha nem jó író, felvehet néhány cikkírót a blogjába. Ha nem találja az írókat a barátja körében, felveheti őket az interneten, például:

néhány példa azokra a webhelyekre, amelyek ezt a lehetőséget biztosítják Önnek.

Sok blogger és kiadó több mint 2000 dollárt keres évente, ami jelentős bevétel csupán havi 50 óra erőfeszítésével.

Mi az a niche blog?

Alapvetően a niche -webhelyek/ niche -blogok olyan webhelyek, amelyek különböző témákban nehéz tartalmakat tartalmaznak, és amelyek egy adott témára vagy témára irányulnak, és amelyek ingyenesen vonzzák a keresőmotorok forgalmát, ami a webhely tulajdonosának egyik fő bevételi oka. Különféle bevételszerzési módszerek alkalmazása után a forgalom is növelhető.

Ha szeretné megismerni az AdSense bevételének növelésére szolgáló bevételszerzési módszereket KATTINTS IDE!

A Micro Niche webhely indításának okai:

A Micro Niche webhelyek magasabbak a keresőmotorokban, ez a Google új algoritmikus megközelítése miatt történt. Ha webhelye minőségi tartalommal rendelkezik egy adott témában, akkor a Google magasabb rangsorolja azt, mint a meglévő hagyományos webhelyek. A minőségi Niche webhely létrehozásával kapcsolatos kemény munka után várnia kell a pénzre.

Hagyjuk a lépésenkénti útmutatót hozzon létre egy Micro Niche webhelyet neked. Ez a tökéletes módszer, amellyel saját maga készítheti el Niche blog.

Hogyan hozzunk létre pénzt kereső Micro Niche webhelyet?

Kövesse a megadott lépéseket, hogy saját Micro Niche webhelyet hozzon létre, amely pénzt keres Önnek.

 1. Válassza ki a domaint/niche -t:

Először is mindent meg kell gondolni Micro niche blog ötletek gondolatban és ehhez ki kell választania azt a tartományt, amelyben jól érzi magát. Legyen óvatos, amikor a saját területéhez tartozó domaint választja, mert a domain kiválasztásakor a népszerűségre és a magas CPC -tényezőkre kell gondolnia.

Válassza ki azokat mikro niche ötletek, olyan témák vagy tartományok, amelyeknek népszerűnek kell lenniük az Egyesült Királyságban és az USA -ban, mert ezekben az országokban a többi között magasabb a CPC. Ez egy nagyon fontos lépés, amely növelheti az AdSense bevételeit.

Itt van néhány példák a mikro niche webhelyekre:

Kiválaszthatja a domaint iOS -eszközökhöz, mert az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban az iPhone -felhasználók többen vannak, mint más országok, így a legtöbb kattintás ezekből az országokból érkezik, ami biztosan növeli bevételét.

Ismét minőségi tartalmat kell közzétennie a témával vagy a domainnel kapcsolatban. Ehhez tudást kell szereznie a CPC -ről, a keresési arányról, a kulcsszavakról, a szó sűrűségéről és népszerűségéről.

Mindezek elvégzése után ki kell választania azt a domain nevet, amelynek vonzónak és könnyen megközelíthetőnek kell lennie. A jobb domain név érdekében használhatja az olyan kulcsszavakat, mint a „show”, „guide” stb.

 1. Kulcsszavak és célzás kutatása:

Ez fontos a blog minőségi tartalmának elkészítéséhez. Ha rendszerezni szeretné a blog tartalmát, fontos kulcsszavakat kell használnia. Google Trends segít megtalálni a kulcsszavakat különböző témákban. Számomra ez a legmeghatározóbb dolog a blogolásban. Bár az idődet emészti, de készíti a tartalmat, a minőségi tartalmat.

 1. Tartalomtervezés:

A kulcsszavak keresése után el kell mennie a blog tartalmának megtervezéséhez. Három dolog igényel nagyobb odafigyelést:

 • Előnyben kell részesíteni a régóta igényes témákat
 • Tervezze meg átfogó Micro Niche webhelyét, például a Wikipédiát, amelyben hierarchikus témák állnak rendelkezésre
 • A kulcsszavaknak magas CPC -vel kell rendelkezniük, ami növelheti a blog forgalmát

Néhány általánosan használt kulcsszó: hogyan kell használni (témák), mi a (témák), előnyei és hátrányai (témák) és fontos jellemzői (témák) stb.

Szinte minden bloggernek ilyen típusú kulcsszavakat kell használnia a bejegyzéseiben.

Ezután keresse fel azokat a blogokat, amelyek tetszenek, és kényelmesen olvassa őket. Szerezzen ötletet ezekről a webhelyekről, hogy kiválassza a mindenkori kedvenc témákat. Ezt követően szánjon időt néhány blog írására, amelyeket közzétesz. Kezdetben próbálja napról napra közzétenni a blogjait, hogy ellenőrizze a blogok forgalmát. Ha tartalmai minőségi tartalmak, akkor a blogbejegyzések határozottan megfelelnek a látogatók szándékának. A tartalmak kezelése szintén fontos dolog.

 1. Niche blog létrehozása:

Ez a rész nagyon könnyen érthető, ha van némi ismerete weboldal létrehozásához a WordPress -en. Ne feledje, hogy a blog tartalmának minőségi tartalomnak kell lennie.

A következőkben a pontos eszközök amelyek egy niche blog létrehozására szolgálnak:

 1. Webtárhely: A tárhelyhez el kell mennie Bluehost amely csak 2,95 dollárt számít fel havonta. Számomra ez az egyik legjobb web hosting webhely. Emellett egy ingyenes domaint is kínál
 2. Blog téma: Sok blogtéma -szolgáltató létezik az interneten, de Genesis egy jó.
 3. Bővítmények: Íme néhány alapvető beépülő modul, amelyek vonzóbbá és hasznosabbá teszik a niche webhelyét. Ezek:
 4. Yoast SEO: Ezt kifejezetten SEO webhelyeknél használják
 5. Társadalmi hadviselés: Ha közösségi könyvjelzőt szeretne használni a blogján, használja ezt a bővítményt
 6. Nincs önping: Ez arra szolgál, hogy leállítsuk az önpingolást a blogon
 7. SEO -barát képek: A képszintű SEO beállítására szolgál
 8. WP Super Cache: A gyorsítótárazást ez a plugin végezheti el
 9. Rövid pixelek: A széles képek szakszerűtlenek a blogokon, ezért ez a bővítmény tömöríti a képeket
 10. Akismet: Leállítja a gyakori spameket
 11. Automatikus közzététel miniatűrje: Ha automatikus képeket szeretne generálni, használja ezt a bővítményt
 12. Jetpack: Statisztikákat hoz létre a műszerfalon
 13. Nyomógomb: Ezt a gyors indexelésre használják

Ezenkívül még sok olyan lépés van, amelyek a blogot vonzóvá és hasznossá teszik a látogatók számára. Például tökéletesítenie kell a blog SEO -ját. Gondoskodnia kell a kulcsszavakról és azok sűrűségéről. Készítsen néhány videót, és tegye közzé őket Youtube oktatóanyagként, és linkeld ezeket a videókat a blogodhoz. Ez segít létrehozni a webhelyhez tartozó linkeket. Küldje be a blog webhelytérképét a nagy keresőmotoroknak, mint például a Google, a Bing és a Yahoo stb.

Létre kell hoznia egy logót a blogjához ingyenes logó weboldalak használatával, és olyan tartalmat kell írnia a blogjáról, amely leírja webhelye céljait.

Ha nagyobb forgalmat szeretne irányítani a blogjára, kövesse az alábbi lépéseket:

5. Használja a közösségi médiát a tartalommarketinghez:

Manapság a közösségi médiának megvan a maga varázsa a marketing területén, mert minden egyes embernek megvan a saját profilja a közösségi médiában.

Tehát ne felejtse el blogját a Facebookon, a Twitteren és a Google+ -on stb. Forgalmazni. Ez növeli a forgalmat a blogján, és így segítséget kaphat a blog bevételszerzéséhez.

6. Válassza ki a blog hátsó linkjeinek és promócióinak stratégiáit:

A linkek létrehozása és a blog népszerűsítése oldalanként eltérő, de ez bizonyos SEO telepített webhelyeknél pozitívan működhet. Kezdetben minimális hátsó linkeket kell létrehoznia. Például összekapcsolhatja a blogját Youtube és napi mozgás videókat, és a linkeket létrehozva népszerűsítheti webhelyét a közösségi médiában.

7. A niche bevételszerzése:

A blog bevételszerzése attól függ az AdSense jóváhagyása. Ha rendelkezik a Google AdSense jóváhagyásával, hozzá kell adnia a kapcsolódó termékeket, például az iPhone -eszközöket. De ha nem rendelkezik az AdSense jóváhagyásával, használhatja Media.net vagy AdsOptimal. Ha az Egyesült Királyságból és az USA -ból érkezik forgalom, mindkettő szépen fog működni.

Következtetés

Megvitattuk, hogy „mi a mikro niche blog”, „hogyan kell elindítani egy mikro niche blogot és pénzt keresni online”A blog indításának minden lehetséges okával

Többet tehetsz a blogoddal, mert ez az érdeklődésedtől és a résed szintjétől függ. Bár a fent leírt lépések elegendőek hozzon létre egy Micro Niche webhelyet de még mindig sokkal több a tennivaló.

Aki kevesebb tapasztalattal rendelkezik hozzon létre egy mikro niche webhelyet hasznos információkat kaphat ebből a cikkből. Ha hasznosnak találja ezt a cikket, ossza meg velem. Szeretem olvasni a cikkeimhez fűzött észrevételeit és javaslatait. Megpróbálok dolgozni a javaslataival.