Melyik lehetőség jobb, ha több pénzt keres

Melyik lehetőség jobb, ha több pénzt keres

1 Oktober 2021 0 Von admin

AdSense vagy társult marketing program?

AdSense VAGY társult marketing Melyik lehetőség jobb, ha több pénzt keres, átfogó összehasonlítás ahhoz, hogy mindent tudjon az AdSense -ről vagy az affiliate marketingről

Ne aggódjon, miután elolvasta ezt a cikket, megkapja a választ erre a gyanús kérdésre. Alapvetően két részkérdés érintett:

 1. Szolgáltató gondolkodású ember, aki hisz a tipikus havi jövedelemben, és nyugodt környezetre vágyik?
 2. Ön jó fej vállalkozó, aki hisz a kockázatokban és a kalandokban, hogy a végén magas bevételt érjen el?

Találd meg Teljes útmutató lépésről lépésre a Google AdSense számára kezdőknek és haladóknak itt

A Fanman Show ajánlásai:

Egyes bloggerek azt gondolják, hogy a Google ellenzi az affiliate marketinget, de az igazság fordított, mert a Google a marketing kapcsolt linkjeit is népszerűsíti.

Ha a bloggerek 10-15 társult linket biztosítanak egy rossz minőségű tartalmú blogban, A Google Analytics negatív tényezőnek tekinti, amely határozottan árt a kiadó bevételének.

Most nézzük meg, mi az affiliate marketing?

Mi az affiliate marketing?

„Az affiliate marketing egy olyan internetes program, amelyben a kiskereskedelmi webhely jutalékot fizet a kapcsolt webhelyeknek az ajánlásaiból származó eladások után.”

Például, Amazon.com egy olyan webhely, amely elektronikai cikkeket, könyveket, gyógyszeripari berendezéseket és még sok mást értékesít.

Sok más webhely kapcsolódik a Amazon.com ahonnan a vásárlók megközelítik a kínált terméket Amazon.

Az affiliate marketing egyszerűbb és egyszerűbb, mint a Google AdSense. Van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy jóváhagyást kapjon a társult linkekhez.

Ki találja megfelelőnek az affiliate marketinget?

Azok, akik nem vállalnak kockázatot, és haboznak új dolgokat kezdeni, alkalmasak lehetnek az affiliate marketingre, mivel az affiliate marketingben nincs szükség rendkívüli munkára.

Csak különböző módszereket kell alkalmaznia a kiskereskedői webhelyek termékeinek népszerűsítésére. Kevés erőfeszítéssel ésszerű jövedelmet szerezhet a hónap végén. A kiskereskedő webhelye vásárlásonként fizet.

Mi a Google AdSense?

A Google AdSense egy hirdetési elhelyezési program az interneten. A Google maga a szolgáltatásalapú program tulajdonosa.

Ez a program szolgáltatásokat kínál azoknak, akik webhelyeiken célzott hirdetéseket (szöveges vagy képes hirdetéseket) szeretnének bemutatni, és pénzt keresni, amikor a webhely látogatói megtekintik vagy rákattintanak ezekre a hirdetésekre.

Ebben a programban a Google fizet a blog tulajdonosainak a megtekintések és a kattintások számításával.

Ki találja megfelelőnek a Google AdSense szolgáltatást?

A bloggerek, akik intelligens munkatársak az AdSense rendszerben, és bizonyos technikákkal helyezik el a hirdetéseket, nagy bevételre tehetnek szert a Google AdSense segítségével.

A bloggerek különböző módszereket alkalmazhatnak a látogatók vonzására. Itt az AdSense -ben intelligens munkára van szükség a bevétel növeléséhez.

Ha ismernie kell az AdSense bevételeinek növelésére szolgáló technikákat, KLIKK IDE

AdSense Vs Affiliate Marketing:

Itt megvitattam néhány pontot, amelyek különbséget tesznek az AdSense és az affiliate marketing között. Ezek a pontok:

 • Az Affiliate Marketing jóváhagyását nagyon könnyű megszerezni, majd az AdSense -fiók jóváhagyását.
 • Az Affiliate Marketing több bevétellel rendelkezik, mint az AdSense, de ez a vásárlások számától függ.
 • A bevétel kiszámításának módja egyszerű az affiliate marketingben, de az AdSense bevétel kiszámításának módja nagyon összetett.
 • Társult linkek minden résen elérhetők, de az AdSense engedélyezett bizonyos blogokon.
 • Az AdSense gyakori bevételt kínál, míg a társult marketing egyszer fizet vásárlásonként.
 • A társult hirdetések professzionálisak és célzottak, de az AdSense hirdetések lehetnek helyiek és szakszerűtlenek.
 • Sok vállalat ellenőrzi és kezeli a kapcsolódó linkeken található hirdetéseket, míg az AdSense szolgáltatást csak a Google ellenőrzi.

A fent tárgyalt pontok végiggondolása után megtudjuk, hogy az affiliate marketing előnyösebb, mint az AdSense, de több olyan dolgot kell tudni, amelyek segíthetnek a következtetés levonásában.

 • Az affiliate marketing a webhely egy bizonyos oldalán alkalmazható, míg az AdSense a webhely minden oldalán elérhető.
 • A kezdő bloggerek bevételt jelentő gerincként kaphatják meg az AdSense szolgáltatást, miközben szakértőknek kell foglalkozniuk az affiliate marketinggel.
 • A vásárlások száma kevesebb egy hét alatt, de a kattintások és a megtekintések száma nagyobb. Tehát ebben az esetben az AdSense jóváhagyásával rendelkező bloggerek több bevételt termelhetnek, mint a kapcsolt webhelyek tulajdonosai.
 • Ha havi 5-7 értékesítés történik kapcsolt linkeken, akkor jó, ha van AdSense -fiókja.
 • Ha havonta nem történik értékesítés, akkor nulla bevétellel végezhet, de az AdSense szolgáltatásban soha nem lesz nulla bevétel, mivel ez gyakran generálja a bevételt.

A Fanman Show javaslatok

Most kész vagyok válaszolni a cikkben korábban említett kérdésekre. Mindkét kérdésnek van némi értéke mindenki életét illetően, de vannak olyan bloggerek, akik mindkét tulajdonsággal rendelkeznek.

 1. Azok, akik normális keresetre vágynak a hónap végén, bármilyen programra támaszkodhatnak. Ezek a bloggerek nem tudnak mindkét programmal dolgozni.
 2. Azok, akik kockázatot vállalva szeretnének pénzt keresni az interneten, és szeretnek belevágni a kalandokba, használják az Affiliate Sales és az AdSense szolgáltatásokat. Sok AdSense -fióktulajdonos az affiliate marketing segítségével is jelentős bevételt termel egy hónap végén.

Végső szavak

Miután megbeszéltük mindkettő legfontosabb előnyeit és kérdéseit AdSense és társult programok, Azt javaslom, hogy mindkettőből részesüljön.

Mindkettő előnyös a bloggerek számára. Társult értékesítés és AdSense mindkettőt megfelelő módon kell elvégezni, hogy könnyen leküzdhesse problémáikat.

Ha mindkét program problémáinak minimalizálásán dolgozik, bevételei exponenciálisan növekedhetnek.

Megoszthatja választását a Affiliate Marketing és Google AdSense megjegyzésekkel. Ha más tapasztalataid vannak, mint nekem, akkor meg kell osztanod a megjegyzés rovatban.