Merüljön el a cikkben, mielőtt alkalmazná a Google AdSense szolgáltatást egy üzleti webhelyen

Merüljön el a cikkben, mielőtt alkalmazná a Google AdSense szolgáltatást egy üzleti webhelyen

30 September 2021 0 Von admin

A Google AdSense alkalmazása egy üzleti webhelyen

Jó vagy rossz a használata Google AdSense egy üzleti webhelyen? Teljes károkat okoz a webhelyén, vagy előnyös? Tehát, hogy zökkenőmentesen vezesse vállalkozását, olvassa el a következő cikket.

Bár sok hirdetési platform elérhető az interneten pénzt keresni de az AdSense nagy népszerűségnek örvend ezen a területen.

Olvassa el a következőket is:

Több millió blogger az AdSense használatával pénzt keresni online mert könnyen és egyszerűen használható. Ez egy meghatározó Google -program, amelyet széles körben használnak, de vannak olyan webhelyek, amelyek nem használhatják az AdSense szolgáltatást.

Ha Ön vállalkozó, és szeretne online vállalkozást indítani, és be szeretne illeszteni néhány Google -hirdetést, ezzel nincs semmi baj, de néhány tényezőt szem előtt kell tartania.

Miért nem az AdSense az üzleti webhelyek?

Ha tudni akarod „miért nem használható az AdSense az üzleti webhelyekhez? ” ismernie kell az alapvető célokat Google AdSense. Kétségtelen, hogy nincs tökéletes versenytársa az AdSense -nek az interneten a pénzszerzés értelmében. Az internet szinte minden felhasználója ismeri az AdSense szolgáltatást, de a kezdők nem.

Az oldalon található hirdetések leginkább a témákhoz kapcsolódnak. Amikor egy kiadó a bejegyzés témájához kapcsolódó hirdetést tesz közzé, akaratlanul is a versenytársak hasonló hirdetései hirdetik, amelyek ennek megfelelően leértékelik a kiadó üzletét.

Ez az AdSense tárhelyhez és domainwebhelyek hasonló hirdetései miatt történik. Ez a fő tényező, amely jelzi a üzletemberek ne használják az AdSense szolgáltatást üzleti webhelyeiken. Ez a tényező az összes hasonló hirdetési programra vonatkozik az interneten.

További okokat kell olvasnia, hogy miért nem használja az AdSense szolgáltatást üzleti webhelyeken.

Márka leértékelése:

Csábító tevékenység ez pénzt keresni online otthon ülve a Google AdSense használatával, de vannak bizonyos korlátozások a Google AdSense használatára vonatkozóan. Tudnia kell ezekről a korlátozásokról.

A márka a legfontosabb dolog az interneten, amely vonzza a felhasználókat a webhelyére.

Tehát az Ön felelőssége, hogy vigyázzon a márkájára. Ettől életben lesz a versenytársak nevében.

Valójában, amikor elkezdi bevételt szerezni a márkájával az interneten sokféle termékkel, különböző hirdetésekkel, nyilvánvalóan leértékeli a saját márkáját.

Például sok sportwebhely az AdSense használatával hirdeti márkáit, és ezért a versenytárs márkáját. Ez egy teljesen szakszerűtlen megközelítés.

Következésképpen ne használja a Google AdSense az üzleti webhelyeken mert leértékeli a saját márkáját.

Végső soron lehetőséget ad a versenytársainak:

Természetesen, ha üzleti webhelyén használja az AdSense szolgáltatást, lehetőséget biztosíthat a márka versenytársainak, mivel az AdSense egy kontextus szerinti hirdetési program, néhány kapcsolódó hirdetést tesz közzé webhelyein.

Például az AdSense szolgáltatást használja technológiai webhelyén, és a technológiai tartalommal kapcsolatos összes hirdetés megjelenik a webhelyén.

Ezek a hirdetések versenytársaktól származhatnak. Ez azt jelenti, hogy a versenytársak márkáit népszerűsíti. Ez a keserű tény, hogy versenytársa alacsony költséggel könnyen elérheti webhelyét az AdSense használatával.

Így a versenytársak az AdSense segítségével népszerűsíthetik márkáikat webhelyén.

Ez azt mutatja, hogy nem szabad használni a Google AdSense az üzleti webhelyeken mert a versenytársai több CTR -t kaphatnak webhelyén keresztül.

Irányíthatatlan visszafordulási arány:

Ha a hirdetéseket nem teljesen az Ön webhelye tervezésének megfelelően tervezték, a látogatók összezavarhatják és visszacsatolhatnak, ez növeli a blog visszafordulási arányát.

Tudnia kell, hogy az alacsonyabb visszafordulási arány jobb teljesítményt eredményez.

Amikor a blog látogatója rákattint a hirdetésre, a hirdetés ugyanabban az ablakban nyílik meg. Ez idegesíti a látogatót, és elhagyja az oldalt. Az oldalak elhagyása a visszafordulási arány növelése érdekében. A teljesítmény javítása érdekében meg kell tennie néhány lépést a visszafordulási arány csökkentése érdekében.

Következtetés

Megbeszéltük „elhelyezheti az AdSense -t egy üzleti webhelyen, vagy sem? ” és azt találtuk

Google AdSense az egyik legjobb hirdetési program az interneten, de amikor elkezdi üzleti webhelyét, ne jelentkezzen a Google AdSense programra, mert olyan kontextus szerinti hirdetési programot használ, amely károsíthatja vállalkozását.

Az utolsó sor:

Ne jelentkezzen a Google AdSense programra üzleti webhelyen

Gondoskodnia kell a márkájáról, ami növelheti piaci értékét az interneten. Kezdetben próbálja meg növelni a blog tartalmát és forgalmát. Amikor létrehozja a márkanevet a webmesterekben, vállalkozást indíthat a webhelyén keresztül.

Végül, ha hasznosnak találja a cikkemet, ossza meg velem megjegyzésekben. Ha eltávolítja az AdSense programot, miután elolvasta ezt a cikket, ossza meg, mi történt az AdSense eltávolítása után, mert jó vagy rossz tapasztalatai útmutatást nyújtanak mások számára.