Aesthetica Manhwa – Webtoon Manhwa sorozat

Aesthetica Manhwa – Webtoon Manhwa sorozat

6 Oktober 2021 0 Von admin

Webtoon Manhwa az egyik legszélesebb körben használt japán manga rajzfilm. Park Hyojun, a mára megszűnt Kadokawa Company karikaturistája készítette és gyártotta. A társaság néhány évvel ezelőtt bezárta tokiói főirodáját, és pénzeszközök gyűjtése céljából elrejtette eszközeit. Időközben a Hyojun Manhwa és más manga különlegességeket és forgatókönyveket készített. 2021 -ben kezdte publikálni a Webtoon Manhwa képregényeket a Weekly manga magazinban.

Webtoon Manhwa

Mina (hangja: Mai Nakayama) egy fiatal japán lány, aki unokatestvérével, Katsuval (Kazunogo) és bátyjával, Rintaróval él. Otthon mos edényeket, édességboltot vezet a városban, és jó kertészkedni. Amikor az apja közli vele, hogy el kellene kezdenie egy vele egykorú fiúval való randizást, habozik, de úgy dönt, hogy megpróbálja. Mina jó barátja, Riko (Fukui) segít neki eldönteni, hogy folytatja -e álmát egy fiúval való kapcsolatról. Találkoznak Chunk-nal (Shimada), egy ismeretlen fiúval, aki részmunkaidőben dolgozik egy helyi étteremben, és különféle huncutságokban vesznek részt.

Chunk váratlan legjobb barátja lesz Mina -nak. Ő is a képregény megkönnyebbülése a filmben, és egy pillanatnyi engedékenységet biztosít a nézőknek, amikor a többi fiú ingerültté válik Mina állandó barátbeszélgetése miatt. Miután megtudja, hogy unokatestvére kénytelen feleségül menni egy gazdag üzletemberhez, úgy dönt, hogy elmegy otthonról, és feleségül veszi Chunkot. Chunk és Mina néhány hónapig együtt élnek Chunk házában, ahol Mina találkozik a fiú szüleivel.

Mina édesanyja úgy dönt, hogy kiszabadítja Mina -t, hogy megvalósítsa álmát, hogy egyszer férjhez megy, hogy feleségül vehessen egy saját fiút. A szülei megpróbálják megállítani, de ő figyelmen kívül hagyja őket, és Chunkhoz költözik. Amikor rájönnek, hogy egy Naruto nevű fiút lát (Tomoyuki Hashimoto), kezdeti reakciójuk sokk. De aztán rájönnek, hogy a nő csak azzal mentette meg magát, hogy feleségül vette. Mina és Naruto mindketten azt tervezik, hogy összeházasodnak és boldogan élnek. A két lány hamarosan rájön, hogy érzelmei vannak egymás iránt, mielőtt megtudja, hogy minden bizonnyal nővérek.

A Webtoons Manhwa azt a tipikus feltevést követi, hogy egy gazdag családból származó férfi valamilyen családi esemény miatt kénytelen volt feleségül venni egy szegény családból származó lányt. A párkapcsolatban mindig a férfinak van fölénye; manipulálja, becsapja és zaklatja a lányt, hogy házassági terveit hordozza. Mina a főszereplő és főszereplő ebben a történetben. De unokatestvére, Naruto is fontos része a cselekménynek.

A fő konfliktus a Manhwa webtoonban azon múlik, hogyan kell viselkednie egy lánynak a rendezett házassága miatt. Chunk mindig megtiltotta neki, hogy fiúkkal járjon, de amikor végül beleegyezik, rájön, hogy még mindig érez iránta. Eközben egy titokzatos „Démon” jelentkezik, és megpróbálja ellopni Mina gyermekét, egyetlen fiát. Ez események láncolatához vezet, ami arra készteti a lányt, hogy elfogadja Chunk javaslatát, hogy férje legyen, majd később maga is a démon.

Az Aesthetica Manhwa egy japán webtoon sorozat, amely 2021 -ben jelent meg, és nagyon gyorsan népszerűvé vált. Ez a Webtoon Manhwa sztori egy lányról szól, aki egy férfi életében találja magát, de mielőtt túl mélyre hatolna, végül egy másik férfira esik. Ez a Webtoon Manhwa az egyik legnépszerűbb manga történet világszerte.

Ez a Webtoon Manhwa sorozat 2021 -ben is egyre népszerűbb. Az Aesthetica Manhwa manga több mint százezer példányban kelt el. Ennek a Webtoon Manhwa -nak számos angol fordítási változata jelent meg, köztük a Complete Manhwa sorozat és a Special Edition.