„Alternatív marketing a Cocosign segítségével” – Tech Crunch Blog

„Alternatív marketing a Cocosign segítségével” – Tech Crunch Blog

31 August 2021 0 Von admin

Alternatív marketing a dolgok elvégzésére vonatkozik, nem feltétlenül léptékben, de nagy hatással lehet a lényegre. Ez magában foglalhatja kézzel írt jegyzetek küldését, vagy akár kreatív alkotások létrehozását a márkával. Összességében; ha mindenki tesz egy -két dolgot, az alternatív marketing az ellenkezőjét teszi. A fő különbség az, hogy különböző dolgokat kell tennie, és ezt gyakran magas kockázatnak tekintik, ezért a legtöbb márka nem. Ez azt jelenti, hogy új módszereket, eszközöket és helyeket kell találni ahhoz, hogy elérjük azt, ami valóban fontos a fogyasztók számára. Ezután beszéljen velük olyan módon, amely mozgatja és motiválja őket a cselekvésre.

A hangsúly a lehető leggyorsabb bővítésen van…

Hanem azért, mert a piac telítettebbé válik; a marketingesek elkezdtek más módszereket keresni a fogyasztók sikeréhez. Segítségével Cocosign egyedi és alternatív üzleti stratégiák vagy egyedi marketing módszerek, az alternatív marketing ilyen egyszerűvé válik.

  • Az alternatív marketing típusai:

Alternatív marketing magában foglalja az intelligens és ötletes programok megtalálását és létrehozását. Keressen új helyeket, ahol a fogyasztók kölcsönhatásba léphetnek a márkával, majd hozza létre a legjobb marketing üzeneteket a figyelem felkeltésére.

Ötféle alternatív marketing létezik:

  1. Buzz marketing
  2. Gerilla marketing
  3. Életmód marketing
  4. Tapasztalati marketing
  5. Beültetett marketing

Általában ezeket kombinálva öt alternatív marketing terv a legnagyobb hatással van a fogyasztókra.

1. Buzz Marketing:

A Buzz marketing ezen kívül ún szóbeszéd. Ezt sokféleképpen lehet elvégezni. A leggyakrabban figyelembe vett helyzet akkor fordul elő, amikor a márkát vagy terméket kedvelő ügyfelek ajánlják barátaiknak és családjuknak.

De felépítheti a buzz -ot a márka nagyköveteinek támogatásával is, akik általában jelentős hatással vannak az emberek nagy csoportjára. A márkatulajdonosok és nagykövetek új termékeket vezetnek be, vagy termékinformációkkal szolgálnak, és termékeket ajánlnak követőiknek. Egy másik népszerű módszer a vállalat iránti érdeklődés felkeltésére az alkalmazottak bemutatása. Ezt a stratégiát ún munkáltatói márkaépítés. Ez a stratégia megmutatja a fogyasztóknak, hogy az alkalmazottak büszkék a cégre, amelyért dolgoznak, és bizalmat építenek.

Alternatív marketing

2. Gerillamarketing:

A sikeres gerillamarketing a gyors eredményekről és a tipikus erőforrásokról ismert. A marketingcsapat óriási kockázatot vállalt, hogy szokatlan módszereket próbáljon ki, de óriási kockázatokat óriási jutalmak kísértek. Kenneth Crowe és Donald Buck szerint a gerillamarketing gyakran „a média, a reklám, a PR és a meglepetések kombinációját használja a fogyasztók vonzására”.

Gerilla marketing általában emberi viselkedésen és pszichológián alapul. Kisebb csoportokat vagy egyéneket kell megcéloznia. Ez a marketingforma sok energiát igényel, mert agresszív, és természetesnek kell lennie a fogyasztók számára, nem pedig kényszerítve.

Alternatív marketing

3. Tapasztalati marketing:

A tapasztalati marketing ötvözi a különböző marketingstratégiákat, például a személyes értékesítést és a fogyasztói élményt. Ez a marketingstratégia általában gyakorlati tapasztalatokkal jár a fogyasztók számára, ahol tesztelhetik a termékeket vagy ingyenes mintákat kaphatnak. Ezeket a kampányokat 3 lépésben hozhatja létre. Az első a kis célközönség kiválasztása, a második pedig a célközönségnek megfelelő pillanatok és lehetőségek kiválasztása, hogy kölcsönhatásba léphessenek a márkával. A harmadik annak biztosítása, hogy a tapasztalatok azt mutassák, hogy a márka megbízható és megvalósítható a közönség számára. Ennek a kísérletnek az elvégzéséhez az e-mail marketinget is használhatja az emberekkel való interakcióhoz. Te tudod használni Cocosign Email aláírás generátor.

Ennek egyik példája lehet, ha egy napvédő cég pazar medencepartira invitálja a potenciális vásárlókat, ahol termékmintákat kínálnak az úszóknak és barnító krémeket.

Alternatív marketing

4. Beültetett marketing:

Beültetett elhelyezés a termékek tervezett gyártásba helyezése. A Pepsi és a Coca-Cola szakértők ezen a területen. A terméket tetszés szerint helyezik a szórakoztató területre, hogy a fogyasztók tudattalanul észrevegyék. Jó példa erre a Bohemian Rhapsody című új film. Amikor a Queen együttese összegyűlt a Live Aid koncertre, Pepsi a zongora tetejére állt, és beléptek a színpadra. Az ok, amiért termékelhelyezés olyan gyakran fordul elő, hogy az emberek úgy vélik, hogy a termékeknek a filmekben, tévéműsorokban vagy koncerteken való pozitív érzelmekhez való kapcsolása növeli a márkával kapcsolatos tudatosságot és pozitív hozzáállást.

Olvassa el még: Hogyan változtatja meg az éghajlati válság az étkezési szokásokat és az élelmiszer -technológiát 2050 -re?

Alternatív marketing

5. Életmód marketing:

Életmód marketing egy lazább marketingforma, amely a célközönség demográfiai adatait és érdekeit használja fel a fogyasztók vonzására. A vállalat jelenlegi ügyfeleinek közös hobbijainak azonosításával a vállalat olyan helyszíneket választhat, amelyek lehetővé teszik számukra a jelenlegi és potenciális vásárlók. Ezek a helyek ugyanolyan nyugodtak lehetnek, mint a helyi gazdák piaca vagy izgalmas tevékenységek. A helyszín kiválasztja azokat a területeket, ahol a vállalat úgy véli, hogy a nézők a legszívesebben vásárolják meg termékeit. A Red Bull gyakran vesz részt extrém sportesemények, például versenyzés, repülés vagy gördeszka szponzorálásában.

Alternatív marketing

  • Hogyan segít a Cocosign az alternatív marketingben:

A Cocosign alapvetően egy e-aláírási platform, amely segít abban, hogy azonnal és hatékonyan elvégezze az aláírási feladatát. Tehát mint az alternatív marketing Cocosign stratégiákat is használ, hogy segítsen másoknak, elindítva egyedi és hasznos eszközök a marketing fejlesztéséhez. Ha azonban éppen abban az időben van, amikor üzleti tevékenységének bővítése a fő cél, vagy ha úgy látja, hogy magas a marketing, és módosítani kell a marketingtevékenységeit, hogy magasabb befektetési megtérülést érjen el, fontolja meg néhány növekedési marketingkísérlet végrehajtását a mutatók javítása érdekében.